Friday, November 20, 2009

Editorial

Γεια χαράδρα σε όλους!
Αυτό είναι το πρώτο μπλόνγκ (sic) του Γκρίνια ΕΠΕ. Και γιατί Γκρίνια ΕΠΕ θα αναρωτηθείτε. Γιατί όπως υπονοεί και ο τίτλος, αποτελείται από 2 πράγματα. Πρώτ΄ απ΄ όλα ΓΚΡΙΝΙΑ και δεύτερον, αποτελεί ένα Εγχείρημα Περιορισμένης Ευθύνης! Και τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά, είναι ακόμα ένα μέρος στο οποίο μπορούμε να γκρινιάζουμε και να σχολιάζουμε για οποιαδήποτε ανοησία συναντάμε καθημερινά μπροστά μας και κυρίως χωρίς να έχουμε αποκλειστική ευθύνη για αυτά που λέμε! Και για να εξηγηθώ καλύτερα, Περιορισμένης Ευθύνης δεν εννοώ να προσβάλουμε καταστάσεις και συμπολίτες μας χωρίς να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, εννοώ να σχολιάζουμε καταστάσεις και πρόσωπα, πάντα με χιουμοριστικό τρόπο και ανοιχτοί σε οποιαδήποτε κριτική και αντίλογο. Αυτό το μπλόνγκ δεν έχει σκοπό να φέρει την επανάσταση, ούτε να αφυπνίσει τον κόσμο. Σκοπός του είναι να διασκεδάσει όλους εκείνους τους πικραμένους εκεί έξω (είμαι και 'γω σ' αυτούς), που αντιδρούν σε κάποια πράγματα που βλέπουν και θέλουν να το συζητήσουν με άλλους, εκτός των φίλων τους και της  "σχέσης" τους. Σ΄ αυτούς που δεν πάνε στο γήπεδο για να βρίσουν την μάνα του κολλητού τους που κάθεται στην απέναντι κερκίδα (αλλά επιλέγουν να μην τον βλέπουν) και να ξεδώσουν μ' αυτόν τον τρόπο. Σ' αυτούς που έχουν ΚΑΤΙ να πουν, ασχέτως άμα είναι τελικά σωστό ή λάθος. Ο καθένας μας έχει κρίση και μπορεί να κρίνει. Στόχος μας είναι είναι να σατιρίσουμε και όχι να κατακρίνουμε. Πάντα με χιουμοριστικό τρόπο.
Γιατί ακόμα ένα μπλόνγκ θα αναρωτηθείτε. Η μόνη λογική απάντηση που μπορώ να βρω, είναι γιατί είμαστε όλοι ΨΩΝΑΡΕΣ! Ναι είμαστε, μην το αρνιέστε. Δεν είναι ντροπή να το παραδεχτούμε. Είναι στην φύση του ανθρώπου να προσπαθεί να ξεπεράσει τον συνάνθρωπό του, άρα να προοδεύσει και να αναδειχτεί. Αν δεν ίσχυε αυτός ο βασικός κανόνας της φύσης, ακόμα θα σκαρφαλώναμε στα δέντρα για να τραφούμε από τους καρπούς τους, μετά προσπάθεια αναπαραγωγής και μετά ύπνος! End of the story. Άρα δεν υπάρχει λόγος να αισθανόμαστε τύψεις για την φύση μας. Όλοι αναζητούμε τα 15 λεπτά δημοσιότητας που μας αναλογούν, με την διαφορά ότι είναι λίγοι αυτοί που είναι διατεθειμένοι να το παραδεχτούν. Όσοι έχουν λογαριασμό στο facebook, ας σηκώσουν το χέρι ψηλά. Και γιατί τον δημιουργήσατε; Γιατί θέλετε να βρείτε τον χαμένο συμμαθητή σας που μέχρι τώρα τον είχατε γραμμένο εκεί που δεν πιάνει η μελάνη; Όχι φυσικά. Γιατί είστε ΨΩΝΑΡΕΣ όπως και γω :) Όσο πιο γρήγορα λοιπόν το συνειδητοποιήσουμε όλοι μας, τόσο το καλύτερο.
Καθίστε λοιπόν αναπαυτικά και απολαύστε το υπόλοιπο ταξίδι. Μην ψάχνετε να βρείτε λογική, δεν είναι υποχρεωτικό να υπάρχει :)
Καλή ανάγνωση...

No comments:

Post a Comment